Kursevi njemačkog jezika u Jablanici za sve nivoe


Građani Jablanice,
da li ste spremni da preuzmete Vašu sigurnu ulaznicu u zemlje njemačkog govornog područja?!
Nudimo kurseve njemačkog jezika u Jablanici za sve nivoe
(od A1 do B2).

Centar za strane jezike Dialog širom BiH u poslednje dvije godine, sa velikim uspjehom omogućava svim generacijama sticanje znanja iz njemačkog jezika, bilo da su u pitanju intezivni kursevi, konverzacijski, pripremni kursevi za polaganje ÖSD ispita ili pripreme za prijemni ispit na univerzitete koji se nalaze na teritoriji njemačkog govornog područja.
A od ovog mjeseca smo i u Vašem gradu!

DIALOG je?
Mi smo licencirani partneri ösd (Österreich Schweiz Deutschland) ispitnog centra iz Austrije i možete nas pronaći na njihovoj zvaničnoj stranici. Riječ je o sertifikatima koji su priznati, ne samo na teritoriji Njemačke, Austrije i Švajcarske, već i na teritoriji mnogih drugih država svijeta, a tretiraju se i kao sredstvo osiguranja znanja njemačkog jezika u zemljama ovog govornog područja. Možemo da se pohvalimo odličnom saradnjom sa ambasadama, kada je u pitanju potvrda znanja ovog globalnog jezika.

Ukažite nam svoje povjerenje, jer ćete u našem centru naučiti njemački jezik i postati konkurentniji u potrazi za novim poslom, usavršiti svoje komunikacijske vještine, povećati svoje šanse za upis na fakultet ili srodne institucije u inostranstvu i povećati krug prijatelja.

Vaše prijave možete da izvršite putem:
– e-mail adrese kursevi@dialog.ba
– on line prijave na stranice www.dialog.ba
– kontakt broja +387 61 405 601

Požurite, broj mjesta je ograničen! Dialog tim Vas očekuje!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *