Vaš partner za njemački jezik

OSD_Banner_130x240Mi smo grupa ispitivača i predavača koje se bavi edukacijom i  stručnim usavršavanjem na području stranih jezika te su zapaženi stručnjaci na ovim područjima s dugogodišnjim iskustvom.

Lincencirani smo partner ÖSD-a u Bosni i Hercegovini koji zvanično ima tri ispitna centra za polaganje Austrijske jezične diplome, time stječemo mogućnost organizovanja ispita za međunarodno priznati ÖSD certifikat na području cijele BiH.

U okviru edukativnih aktivnosti, u veoma kratkom vremenu, organizovali smo i pripremne kurseve za polaganje ÖSD certifikata u preko 15 gradova Bosne i Hercegovine. Ozbiljnost i profesionalnost prepoznale su i nekoliko bankarskih kuća s kojima je potpisan ugovor o kreditiranju kurseva naših polaznika.

Naš kvalitet i rezultati kao najprepoznatljivi i najpouzdaniji partner građana BiH što daje za obavezu da u 2014. godini organizujemo edukativne i informativne aktivnosti u još 30-tak gradova kako bi građanima ponudili najkvalitetnije edukativne usluge i pravovremene informacije koje bi im bile od koristi za ostvarivanje njihovih prava u BiH i inostranstvu.

Uvjerite se sami u našu vrhunsku kvalitetu po najvećim europskim standardima i metodama edukacije. Hvala !